Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 23/10/2017

Abdulkadir VICIL

1972 yılında Tirebolu'da doğdu.Lise öğrenimini  1990 yılında Trabzon Akçaabat Lisesinde tamamladı.Bakırköy Sağlık Meslek Lisesi Laboratuar Bölümünden 1992 yılında mezun oldu.1999 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu.1996 yılında başladığı Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Laboratuar Bölümündeki görevinden ayrılarak 2013 Nisan ayında İstanbul İli Beyoğlu Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde Uzman olarak çalıştı. 2015 yılında Sağlık ve Hastane yönetimi alanında Yüksek Lisans (MBA) yaptı.İşletme doktorası eğitimine devam etmektedir.18 Kasım 2016 tarihi itibari ile Sarıyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başlamıştır.